Обичам България

НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ – ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ се организира и провежда от ИЗДАТЕЛСТВО БЪЛГАРИ ООД, с централен офис в град София, бул. „Г.М.Димитров” № 54.

Prezentacia 2

Инициативата НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ – ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ има за цел да прикани всички сънародници да се потопят в красотата на страната ни, да почувстват славната история на една велика държава, да се насладят на безкрайната й природна хубост, да си припомнят бита и културата на дедите ни, като пътешестват из нашата Родина, посещавайки туристическите ни обекти.

Prezentacia 3

НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ – ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ се организира и провежда на територията на Република България. Инициативата започва на 03.03.2016 г. и продължава до 31.12.2016 г., както и всяка следваща година от 01 Януари до 31 Декември.

Prezentacia 4

Prezentacia 5Красиви снимки на повече от 400 забележителности в страната ни са отпечатани на лепенки, които можете да намерите в съответните туристически обекти (виж всички лепенки в www.bulgaran.com). Всяка една от тях е поставена в малка опаковка, оформена като пощенски плик, който може да попълните и подарите или да размените с приятел. Лепенките можете да залепите в специално изготвения албум. В него може да отбелязвате за всеки обект датата на посещение, какво е било времето, как сте стигнали до там – пеша, с колело, кола или автобус, сам или с компания и накрая можете да определите своята оценка. В един албум има място за 100 лепенки.

Prezentacia 8

Prezentacia 7След края на всяка календарна година ще провеждаме томбола с награден фонд за колекционерите събрали поне 100 различни лепенки. Необходимо е да представите попълнен албум в офиса на издателството, за да участвате в нея. За наградите можете да се информирате в сайта на движението www.bulgaran.com

Prezentacia 9

С покупката на лепенка Вие дарявате между 35% и 65% от цената й с благотворителна цел – за развитие на съответния туристически обект. 5% от събраните средства за всяка календарна година ще бъдат дарявани на фондации и учреждения за социално подпомагане, имената на които ще бъдат оповестени на сайта ни. Подробна информация за инициативата, туристическите обекти, които са включени в нея, участие в награждаването, къде отиват постъпленията за благотворителност можете да намерите на www.bulgaran.com
Сайт за колекционери и мобилно приложение ще направят Вашето участие още поприятно!
Обичайте България, гордейте се с красотите й, милейте за нея! Радвайте се на пътешествията из българската история, природа и фолклор! Бъдете БЪЛГАРИ винаги и навсякъде!
Добре дошли в НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕНИЕ – ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!

© Enigma Design